Om Anette

Jeg startede med at spille klaver og blokfløjte, da jeg var 5 år. Jeg har haft klaver som hovedfag på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. I 1991 blev jeg uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København med sang som hovedfag og klaver som bifag. Derudover er jeg Internationalt Certificeret Suzuki Klaverlærer. 

Jeg har undervist i korsang, solosang, klaver, sammenspil og førskolerytmik på alle niveauer og alle aldre i over 35 år. Derudover er jeg også ansat til at varetage rytmik for 0-6 årige i Bellahøj kirke. 

Ved siden af mit virke som musiklærer har jeg en karriere som professionel gospelsanger.

Undervisningen

Med mine over 35 års undervisningserfaring kan jeg tilbyde en bredde i min undervisning bl.a. undervisning efter Cathrine Sadolins vokale indfaldsvinkel samt Suzuki Metoden.

Suzuki metoden er en pædagogisk metodik, der giver helt små børn mulighed for at lære at spille et instrument efter samme principper, som de lærer at snakke deres modersmål. Derfor kalder man også metodikken for ”modersmåls-metoden”. Selvom Suzuki metoden oprindeligt er tænkt til børn, har jeg fundet det rigtig anvendeligt også at bruge principperne i forbindelse med undervisning af voksne.

Du kan læse mere om Suzuki metoden på knappen nedenunder

Elevers udtalelser

Gudda Blaasvær Dam Jacobsen

Meget forstående-tålmodig-taler så man forstår.

Cita J.     

Vanvittig dygtig og god til at stille ind på lige præcis dit niveau og behov.

Evald Stæhr

Hvad får en mand på 73+ år til at begynde og spille klaver? Interessen for musik, men også at bruge sit hoved.

Den personlige undervisning som jeg modtager af Anette Riis, har på alle måde opfyldt mine forventninger og givet mig en større forståelse og glæde ved musikken.

Det man føler og mærker er, at man ikke går i stå og tror livet er forbi, men føler en livsglæde i og med Musikken. Efter den første sæson føler jeg mig bedre rustet til at gå videre med livets mange udfordringer.

Al begyndelse er svær, men det hjælper, når ens underviser giver sig tid til at forklarer og vise de forskellige elementer, der er i en becifring, og grundelementerne i skalaerne.

Jeg kan varmt anbefale Anette Riis som underviser og mentor. Hun er en dygtig og kompetent underviser, der sætter sig ind elevens musikalske kompetencer / ståsted.